Over Cateringservice.nu

Over Cateringservice.nu

Over Cateringservice.nu

Bij Cateringservice.nu draait het om lekkere, gevarieerde en originele hapjes met uitsluitend verse en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Ik gebruik tijdens het bereiden geen pakjes en zakjes, die boordevol zout, kleur-, geur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen zitten. Lekkere hapjes, salades en soepen kunnen in mijn ogen ook zeer goed zonder al die kunstmatige toevoegingen.

Dit is erg handig voor verjaardagen, feestjes en partijen. Daarom ben ik dan ook deze cateringservice gestart. Mensen hebben tegenwoordig steeds minder tijd en zin om mooie hapjesschalen, salades en soepen te maken en word er al snel gekozen voor de supermarkt verpakkingen welke boordevol zout en kunstmatige toevoegingen zitten. Ook worden hapjesschalen snel afgeraffeld, wat ik erg zonde vindt en in mijn ogen dat ook anders kan. Aangezien ik echt mijn passie in al mijn creaties stop, wat je trouwens ook proeft, zet je toch wat leuks en lekkers op tafel bij de feestjes.

Alle producten zijn dagvers. Vlees komt bij een lokale slager vandaan of bij de horeca groothandel, die een eigen slagerij heeft. Groenten komen van de markt of van de groenteboer. Zo kan ik lekkere en verse hapjes voor jullie creëren voor een betaalbare prijs wat ook niet geheel onbelangrijk is. Natuurlijk kan ik niet tippen aan de prijzen in de supermarkt, maar dat is ook niet mijn bedoeling, want daar is de kwaliteit en smaak ook naar. De mensen die voor deze manier van bereiden kiezen en de product keuze waarderen zullen ook snappen dat dit financieel niet haalbaar is om dat tegen supermarkt prijzen aan te bieden. Ik maak echt (bijna) alles zelf. Ik zou zeggen probeer het uit en overtuig uzelf…